Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
307

Δωρεάν μετρήσεις και ενημέρωση για τον Διαβήτη στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
10.11.15 • 20:23
#Tags:

Δωρεάν μετρήσεις και ενημέρωση για τον Διαβήτη στη Λιβαδειά

Δράση για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, για το σακχαρώδη διαβήτη, οργανώνουν από κοινού τα Οικοτροφεία Αίας - Δίας του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Παγκ ημερα διαβητηΕρευνών (ΕΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και ο Δήμος Λεβαδέων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου).

Ειδικότερα την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς από τις 10:00 έως τις 13:00, θα διενεργούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, σε όσους το επιθυμούν, ενώ οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και το ευρύ κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ύπουλη αυτή νόσο και τη συσχέτισή της με τη ψυχική ασθένεια.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα γίνει προσπάθεια σχηματισμού του μπλε κύκλου, συμβόλου του διαβήτη, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του σακχαρώδους διαβήτη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle