Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
85

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων στην τουριστική σελίδα του Δήμου Θήβας

< 2 λεπτά
17.04.18 • 11:41
#Tags:

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων βρίσκεται σε διαδικασία  δημιουργίας ολοκληρωμένης Τουριστικής Διαδικτυακής Πύλης για τον Δήμο Θηβαίων (Τουριστικό portal), η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Απριλίου 2018.

Μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο αλλά και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, ο Δήμος φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό εργαλείο που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην προσέλκυση νέων επισκεπτών στην περιοχή, στην αναβάθμιση της παρεχόμενης πληροφόρησης και εξυπηρέτησής τους και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση των επιχειρήσεων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και των ευρύτερων ωφελειών της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό μπορούν όλοι οι επαγγελματίες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό και η επιχείρησή τους βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Θηβαίων, να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ με την καταχώρησή τους στο τουριστικό portal του Δήμου, ήτοι: ξενοδοχεία, εστιατόρια- ταβέρνες, καφέ- μπαρ, επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων γαστρονομίας και οίνου (π.χ. κρασί, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, μέλι, λάδι κτλ), ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, ταξί, λεωφορεία, τουριστικά γραφεία, διοργανωτές εκδρομών/ εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων, εμπορικά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών,  είδη δώρων, τουριστικών ειδών  κα.

Οι επαγγελματίες για να καταχωρηθούν στο portal  θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσουν τα ακόλουθα στοιχεία και να τα  αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail dimosthivas@thiva.gr:

Eπωνυμία Επιχείρησης:
Είδος Επιχείρησης:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Website:

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle