Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
153

Δωρεάν προσκλήσεις για την μουσική κωμωδία "Una Historia Antica"

< 3 λεπτά
03.12.15 • 10:04
#Tags:

Δωρεάν προσκλήσεις για την μουσική κωμωδία "Una Historia Antica" 

Μια καινούργια συνεργασία ξεκίνησε ο asopichos.gr με το απόλυτο πόρταλ για τον πολιτισμό Art&Life. 

Το πόρταλ είναι το πλέον εξειδικευμένο στο χώρο των εκδηλώσεων Πανελλαδικά και περιλαμβάνει, Σινεμά, Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εκθέσεις, Φεστιβάλ, Παιδί, Αθληση, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Βιβλίο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Ο asopichos.gr και το artandlife.gr προσφέρουν στους φίλους αναγνώστες δύο διπλές προσκλήσεις μετά από κλήρωση για την μουσική κωμωδία "Una Ηistoria antica" σε κείμενο Μυρσίνης Μορέλλι και μουσική επιμέλεια Διονύση Παλέρμου ανεβαίνει από τους Primavera Quintet για πρώτη φορά στο "Studio Κυψέλης" που βρίσκετε στη Κυψέλη Σπετσοπούλας 9 Τηλέφωνο: 2108819571 - 2130401873.

Οσοι επιθυμούν θα πρέπει να μας στείλουν στο email asopichos@asopichos.gr το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο συνεννόησης. Οι τυχεροί θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση.

Το email πρέπει να σταλεί μέχρι την Κυριακή 6/12/2015 ενώ οι τυχεροί θα πρέπει να πάνε στην παράσταση την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Η γυμνή αλήθεια

Μία παράσταση με πολύ χιούμορ, μουσική, τραγούδι και την ωμή πραγματικότητα μιας αρτμικροαστικής γειτονιάς της Νέας Υόρκης. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πίσω από τα φαρδιά χαμόγελα κρύβεται η ίδια λαχτάρα, να ανακαλύψουν τον Έρωτα.

Ένα ερωτικό λανθασμένο τρίγωνο που αναπάντεχα φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Κείμενο απλό, σατυρικό και αληθινό που ξεγυμνώνει στιγμές και συναισθήματα. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία την αληθινή Αγάπη ακολουθούν ένα κρεσέντο γεγονότων μέχρι να λάμψει η αλήθεια.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/Xoρογραφίες: Λυδία Ορφανουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Παλέρμος
Κείμενο: Μυρσίνη Μορέλλι
Ενδυματολόγος: Σοφία Χατζάκη, Ιωάννης Καλέργης
Παραγωγή/Επιμέλεια παράστασης: Primavera Quintet

Παίζουν οι:
Μυρσίνη Μορέλλι-soprano
Ελένη Παπαδημητρίου-mezzo soprano
Άντυ Κωσταντής-Barytone
Διονύσης Παλέρμος-πιάνο, backing vocals

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle