Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
96

Δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
10.01.17 • 12:56
#Tags:

Δύο αναπηρικά αμαξίδια με χρήση αποκλειστικά για τις ανάγκες των ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσέφερε στη μνήμη του πρόσφατα αποθανόντος πατέρα του ο γιός της οικογένειας.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Λιβαδειάς Ευμορφία Βαλλά ευχαριστεί δημόσια για την πράξη αυτή με το παρακάτω κείμενο.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΩΡΕΑΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΛΙΔΗ

%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9

Ευμορφία Βαλλά

Δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων, αποκλειστικά για τις ανάγκες των ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσέφερε η οικογένεια του πρόσφατα αποθανόντος Κων/νου Μελίδη. Τα αμαξίδια έστειλε από την Αγγλία ο γιός της οικογένειας.
Το Γεν. Νοσοκομείο Λιβαδειάς ευχαριστεί τους δωρητές για την ευγενική πράξη ανθρωπιάς και τους εύχεται υγεία και Χρόνια Πολλά.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΥΜ. ΒΑΛΛΑ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle