Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
381

Δωρεές στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

< 3 λεπτά
28.12.16 • 20:06
#Tags:

Δύο αναπηρικά αμαξίδια προσφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Οι προσφορές ήταν από τους Levadistas, την ανοιχτή εθελοντική κίνηση πολιτών οι οποίοι αξιοποιώντας τα πλαστικά καπάκια μπουκαλιών που συλλέγουν οι πολίτες τα μετατρέπουν σε αναπηρικά καροτσάκια και το δεύτερο από τους φαρμακοποιούς Αγγελική Παναγώτα και Σπύρο Πολυτάρχου.

Η Διοικήτρια Γ.Ν. Λιβαδειάς Ευμορφία Βαλλά τους ευχαρίστησε δημόσια με ανακοινώσεις της ενώ ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Levadistas.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι "Levadistas", "Μια ανοιχτή, εθελοντική, κίνηση πολιτών, για τον τόπο μας, για την Λιβαδειά", όπως οι ίδιοι πληροφορούν από την ιστοσελίδα τους, χθές Τρίτη 27/12/2016 προσέφεραν ΔΩΡΕΑ στο Γενικό Νοσ. Λιβαδειάς ένα καρότσι μεταφοράς ασθενών. Το Νοσοκομείο ευχαριστει θερμά τους εθελοντές, συγχαίρει την πρωτοβουλία τους και εύχεται αυτή τους η πράξη να διαδώσει μήνυμα αγάπης, καλοσύνης και αλληλεγγύης σε όλη τη κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία και Ειρήνη !!

Η Διοικήτρια Γ.Ν. Λιβαδειάς
Ευμ. Βαλλά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Γ.Ν. Λιβαδειάς ευχαριστεί ειλικρινά τους Φαρμακοποιούς Αγγελική Παναγώτα και Σπύρο Πολυτάρχου για το καρότσι μεταφοράς ασθενών, που παραχώρησαν ως ΔΩΡΕΑ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.
Με τις θερμότερες ευχές για Υγεία και Καλή Χρονιά.

Η Διοικητρια του Νοσ. Λιβαδειας
Ευμ. Βαλλά

Ανακοίνωση Levadistas

Απ' τα καπάκια που συλλέξαμε καθ'όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αγοράσαμε δύο αμαξίδια. Το πρώτο το δώσαμε σ' έναν συμπολίτη μας, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, που το είχε απόλυτη ανάγκη και δεν είχε την δυνατότητα να το προμηθευτεί από κάπου αλλού.

Το δεύτερο το δωρίσαμε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, για το γενικό καλό της πόλης μας και γνωρίζοντας τις βασικές ελλείψεις του.

Στις 27 Δεκέμβρη μεταβήκαμε στο νοσοκομείο όπου τύχαμε μιας ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους: κ. Μόρφω Βαλλά, Διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Γιώργο Κατωπόδη, Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, κ. Αριστέα Κουτσούρη, Διευθύνουσα νοσηλευτικής, κ. Νικολέτα Δελή, αναπληρώτρια προϊσταμένη τμήματος επειγόντων περιστατικών και κ. Αθανασία Ζαβέτα, κοινωνική λειτουργός στην κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου.

Ήταν πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας υποδέχτηκαν.
Πληροφορηθήκαμε για την Κοινωνική Υπηρεσία που λειτουργεί στο νοσοκομείο, βοηθώντας αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας με κάθε μέσο που διαθέτει!!

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι αν έχετε στην οικία σας, διάφορα είδη που μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (πατερίτσες, αμαξίδια, ειδικά στρώματα κλπ), και πια δεν σας χρειάζονται, (ευχή μας να μην σας χρειαστούν ποτέ ξανά), μπορείτε να τα δανείσετε στην Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου. Αυτά αφού καταγραφούν, θα δανείζονται σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία άλλη δυνατότητα απόκτησής τους. Δεν χάνονται από την κυριότητά σας και θα επιστρέφονται σ' εσάς οποιαδήποτε στιγμή τα αναζητήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας, που οι συνθήκες τους έφεραν σ' ευάλωτη θέση.
Κι εμείς θα σταθούμε αρωγοί με κάθε τρόπο στις ανάγκες του νοσοκομείου μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς μια όμορφη χρονιά για σας και τους αγαπημένους σας!!!

%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle