Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
178

|

"Δύναμη Ανατροπής" με τον Μάκη Εμμανουηλίδη για τον Δήμο Ορχομενού

< 1 λεπτό
03.02.19 • 20:53
#Tags:

Καρποφόρησαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το βράδυ οι διεργασίες κίνησης πολιτών, για την κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ορχομενού και οι οποίες κράτησαν αρκετό διάστημα.

Στην ευρεία σύσκεψη της Κυριακής αποφασίστηκε να ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Πρόδρομος (Μάκης) Εμμανουηλίδης ενώ το όνομα του συνδυασμού είναι Δύναμη Ανατροπής, η οποία έχει προσανατολισμό προς μια  ευρύτερη συνεργασία πολιτών και κινείται στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο. Ο τίτλος της κίνησης θα συμπληρώνεται ως ¨Συμμετοχική Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορχομενού".

Ο κ Εμμανουηλίδης είναι Πολιτικός Μηχανικός και εκτός από την κύρια απασχόλησή του δραστηριοποιείται και σε άλλους χώρους ως επιχειρηματίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle