Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
175

|

Δύναμη Ανατροπής. Την Κυριακή 7 Απριλίου συγκέντρωση και ανακοίνωση υποψηφίων

< 2 λεπτά
01.04.19 • 06:13
#Tags:

Ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση προς όλους του Δημότες απευθύνει η Δύναμη Ανατροπής για την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ορχομενού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Πρόδρομος Εμμανουηλίδης ο οποίος θα αναπτύξει και θα αναλύσει τις θέσεις  της "Δύναμης Ανατροπής" τους βασικούς άξονες για τη διοίκηση, την ανάπτυξη και την έξοδο από τα αδιέξοδα του Δήμου Ορχομενού ενώ θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου.

Να επισημάνουμε ότι η "Δύναμη Ανατροπής" είναι μια κίνηση,  σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής της,  Πρόδρομου Εμμανουηλίδη "χωρίς συγκεκριμένες κομματικές ταμπέλες και χωρίς να αποβλέπουμε σε προσωπικά οφέλη" ενώ απευθύνει πρόσκληση σε όλους λέγοντας "Προσκαλούμε λοιπόν όλους που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν στον τόπο μας, να συνταχθούν μαζί μας".

Η δήλωση του κ Εμμανουηλίδη

"Αγαπητοί συμπολίτες

Ως επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης «Δύναμη Ανατροπής», δηλώνω κατηγορηματικά πως είμαι ένας απλός, ευαισθητοποιημένος δημότης, ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την υποβάθμιση και τη θλιβερή εικόνα Δήμου μας και που αποφάσισα να ενωθώ με ανθρώπους επίσης ιδεολόγους, που αγαπούν αυτόν τον τόπο όσο κι εγώ και μαζί να αγωνιστούμε για έναν καλύτερο Δήμο Ορχομενού, αντάξιο της ιστορίας του, χωρίς συγκεκριμένες κομματικές ταμπέλες και χωρίς να αποβλέπουμε σε προσωπικά οφέλη.

Η «Δύναμη Ανατροπής» δεν υποκινείται από καμία κομματική παράταξη. Είναι μία ανεξάρτητη πολιτική κίνηση που υποστηρίζεται από ανθρώπους όλων των πολιτικών χώρων (όπως θα αποδειχθεί από την σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, όταν αυτό ανακοινωθεί).

Προσκαλούμε λοιπόν όλους που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν στον τόπο μας, να συνταχθούν μαζί μας".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle