Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
142

Δύο Στερεοελλαδίτισσες στο Παγκόσμιο Στίβου

< 2 λεπτά
13.07.15 • 07:31
#Tags:

Δύο Στερεοελλαδίτισσες στο Παγκόσμιο Στίβου

Με δύο Στερεολλαδίτισες στην σύνθεσή της αναχώρησε χθες το απόγευμα η Εθνική Ομάδα Στίβου πάιδων και κορασίδων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα γίνει στην Κολομβία από 15 έως 19 Ιουλίου.

Αλεξιου

Δήμητρα Αλεξίου (Εσπερος Λαμίας)

Στο μακρινό Κάλι ταξίδεψαν η Δήμητρα Αλεξίου του Εσπερου Λαμίας και η Νίκη Ξυδώνα της ΑΓΕ Βοιωτίας.

Η Αλεξίου θα αγωνιστεί στη δισκοβολία με ατομικό ρεκόρ 44,87μ. ενώ με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής και τις επιδόσεις στο αγώνισμα θα συμμετάσχουν 31 αθλήτριες από 24 χώρες και η αθλήτριά μας με βάση το ρεκόρ της είναι στην 23η θέση από τις συμμετέχουσες.

Ξυδώνα

Νίκη Ξυδώνα (ΑΓΕ Βοιωτίας)

Η άλλη αθλήτρια από την Στερεά Ελλάδα είναι η πρωταθλήτρια Νίκη Ξυδώνα που πρόσφατα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο έπταθλοτης κατηγορίας της. Η Ξυδώνα έχει ατομικό ρεκόρ 5.146 βαθμούς που την φέρνει στην 28η θέση από τις 41 συμμετέχουσες από 25 χώρες.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις δύο αθλήτριες μας .

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων θα αρχίσει την Τετάρτη 15 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουλίου και είναι το κορυφαίο γεγονός τους πλανήτη για την κατηγορία των μικρών,

Στο Κάλι της Κολομβίας θα βρεθούν ανερχόμενοι αστέρες του παγκόσμιου στίβου, σε μια διοργάνωση, που παραδοσιακά παράγει τους.. αθλητές και αθλήτριες, του μέλλοντος.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle