Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
135

Δ Κουτσούμπας από Λιβαδειά: Αιτία πολέμου το ασφαλιστικό (video)

< 3 λεπτά
12.12.15 • 19:28
#Tags:

Δ Κουτσούμπας από Λιβαδειά: Αιτία πολέμου το ασφαλιστικό (video)

Με εξαιρετική επιτυχία, προσέλευση φίλων του ΚΚΕ και κέφι, πραγματοποιήθηκε χθες 11 Δεκέμβρη, στο κέντρο “Ρόδον Παλλάς”, η χρονιάτικη συνεστίαση του κόμματος.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σ. Δημήτρης Κουτσούμπας, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, έδωσε με μια μεστή Κουτσουμπας Λιβαδειαομιλία το πολιτικό σκηνικό που προσπαθούν να διαμορφώσουν οι συντελεστές του ευρωμονόδρου, για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους δημιουργεί το λαϊκό και συνδικαλιστικό κίνημα στην εφαρμογή των αντιλαϊκών-αντικοινωνικών μέτρων των μνημονίων.

Αφού επεσήμανε τις επικίνδυνες εξελίξεις, για την ειρήνη στην περιοχή της μεσογείου, στις οποίες η χώρα μας εμπλέκεται άμεσα αφού είναι μέλος του Κουτσουμπας Λιβαδεια 1ΝΑΤΟ, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την “άφθαρτη” και “φιλολαϊκή” εικόνα που καλλιεργούσε σαν αντιπολίτευση για να περάσει εύκολα όλα εκείνα τα αντιλαϊκά μέτρα που δεν μπόρεσαν να περάσουν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Εκμεταλλεύεται το ότι είναι νεόκοποι διαχειριστές για «να εξαπατούν τον λαό ότι τάχα το “σύστημα” είναι κάποια λίγα λαμόγια και ότι η αντιλαϊκή πολιτική είναι ζήτημα κακής διαχείρισης και όχι αποτέλεσμα των στρατηγικών επιλογών της άρχουσας τάξης της χώρας. Χειραγωγούν και υπονομεύουν το εργατικό λαϊκό κίνημα καλύτερα από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ»

«Και το πιο επικίνδυνο είναι ότι όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να τα υλοποιήσει στο όνομα της “κοινωνικής ευαισθησίας” και της “δικαιοσύνης”. Εδώ φαίνεται καθαρά ο βρώμικος ρόλος που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.».

Ανέλυσε και τον ρόλο των άλλων κομμάτων της “αντιπολίτευσης” που περιορίζονται στη διεκδίκηση μερίδιου εξουσίας.

«Το λέμε ακόμα μια φορά, ο λαός να μη φοβηθεί την όποια “αστάθεια” του πολιτικού συστήματος. Αντίθετα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και να την διευρύνει με τον αγώνα του, δηλαδή να διαμορφώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να υπάρξουν οι πραγματικές αλλαγές και ανατροπές υπέρ του λαού… για ένα ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει λύση προς όφελος του λαού.»

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με λαϊκή ορχήστρα και χορό.

Την παράσταση έκλεψε η, εκτός προγράμματος, εμφάνιση του δημοφιλή δημοτικού οργανοπαίκτη Γιώργου Μάγκα και της συζύγου του, τραγουδίστριας, Τζούλιας, που έδωσαν αυθόρμητο ρεσιτάλ δημοτικού τραγουδιού, ξεσηκώνοντας το κοινό.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=iT1_j0XP9e0]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle