Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
101

Εγκρίθηκαν οι θέσεις συμβασιούχων καθαριότητας από τον Δήμο Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
13.07.17 • 16:47
#Tags:

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία όλων των εργαζομένων συμβασιούχων ,τοποθετήθηκε επί τόπου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων στη χθεσινή ( 12/07/2017 ) συνεδρίαση του , κατά την οποία εγκρίθηκαν οι νέες συμβάσεις του συνόλου των συμβασιούχων – παρατασιούχων που εργάζονται στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων , δηλαδή έξι ( 6 ) νέες συμβάσεις εργαζομένων ΙΔΟΧ και συνολικά οχτώ ( 8 ) θέσεις εργασίας ( με ιεράρχηση αναγκών ) , για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας , εκτιμώντας ότι οι πραγματικές ανάγκες για τις θέσεις των εργατών καθαριότητας – συνοδών απορριμματοφόρου είναι μεγαλύτερες ( χρειάζονται τουλάχιστον έξι επιπλέον εργαζόμενοι ) .

Εκτιμούμε βεβαίως την επαναβεβαίωση δέσμευσης συνολικά της Δημοτικής Αρχής και της Δημάρχου Λεβαδέων ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραχωρηθεί οποιοδήποτε κομμάτι της καθαριότητας σε ιδιώτη – εργολάβο .

Ωστόσο οφείλαμε να καταγράψουμε την πρότασή μας ,με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους συμπολίτες μας όσο και απέναντι στους εργαζομένους , ακριβώς για να προλάβουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο κοντινό μέλλον .

Ο αγώνας του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους , καθώς επίσης για την προάσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών προς όφελος όλων των πολιτών , συνεχίζεται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle