Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
63

Εγκρίθηκε από το Δημ Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός 2018 του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

< 1 λεπτό
20.12.17 • 10:46
#Tags:

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων o προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης, στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε,  τη Δευτέρα 18-12-2017.

Στη Συνεδρίαση αναλυθήκαν τα στοιχεία του προϋπολογισμού, τόσο  στο σκέλος των εσόδων, όσο και των δαπανών. Βασικό στοιχείο του προϋπολογισμού είναι η ρεαλιστικότητα του, που προκύπτει από  τον ισοσκελισμό Εσόδων – Εξόδων, σε περιβάλλον μείωσης των χρηματοδοτήσεων, αλλά και της όλο και αυξανόμενης ανέχειας των δημοτών.

Η έμφαση για το 2018 δίνεται στην καθημερινότητα με ενίσχυση των παρεμβάσεων αλλά και του εξοπλισμού του Δήμου, στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, αλλά και των σχολικών υποδομών, καθώς  και στα συγχρηματοδοτούμενα έργα. Ο Δήμαρχος  στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «....υπό τις δεδομένες συνθήκες που περνά η Χώρα  και η κοινωνία μας, ο προϋπολογισμός αυτός  είναι ότι καλύτερο  μπορούμε  να κάνουμε».

Τον προϋπολογισμό του 2018 υπερψήφισε στο σύνολο του η παράταξη  της πλειοψηφίας, ενώ η αντιπολιτευόμενη «Λαϊκή  Συσπείρωση» υπερψήφισε τις δαπάνες για τη μισθοδοσία του προσωπικού, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις δαπάνες για τις κοινωνικές δομές  και τις δαπάνες  για τα σχολεία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle