Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
103

Εισέπρατταν παράνομα ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

< 1 λεπτό
30.01.16 • 08:39
#Tags:

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος διενεργήθηκε έρευνα για απάτη σε βάρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) και συγκεκριμένα για χορήγηση παράνομων χρηματικών ενισχύσεων για καλλιεργούμενα αγροτεμάχια.

οπεκεπε-1Όπως προέκυψε, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Πέλλας, ενώ είχαν αποβιώσει, εμφανίζονταν μετά το θάνατό τους, να προβαίνουν στη μεταβίβαση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης (Δ.Ε.Ε.) που κατείχαν εν ζωή, σε συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να είναι αυτοί οι δικαιούχοι και η επικύρωση του γνησίου της υπογραφής τους να γίνεται από αιρετούς προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων των οικείων Δήμων.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δεκαπέντε (15) κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών, έπαιρναν παράνομες επιδοτήσεις, προκαλώντας ζημιά στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ύψους 24.920 ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle