Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
474

Εκδήλωση αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

< 2 λεπτά
30.06.15 • 09:07
#Tags:

Εκδήλωση αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

Το σχολικό έτος 2014-2015 αποχαιρέτησε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού μέσα από μια πολύ όμορφη εκδήλωση αποφοίτησης- ευαισθητοποίησης, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Ορχομενού.

Αποφοίτηση ΣΔΕ ΟρχοεμνούΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Νταβαλούμης Ιωάννης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Λεβαδεών κ. Ελίζα Γεωργαντά και ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Κίτσος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θηβαίων και ο πατέρας Χαράλαμπος, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, 
Στην εκδήλωση οι εκπαιδευόμενοι των δύο τμημάτων παρουσίασαν τις εργασίες τους και μίλησαν για το πως βλέπουν οι ίδιοι το Σχ. Δεύτερης Ευκαιρίας. Στη συνέχεια τους απονεμήθηκαν οι τίτλοι σπουδών και περιγραφικές αξιολογήσεις και ακολούθησε μουσική εκδήλωση.

Πληροφορίες για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνεται, σε ενήλικες άνω των 18 ετών, που τελείωσαν το Δημοτικό Σχολείο και ΤΜΗΜΑ ΘΗΒΑΣ ΣΔΕδε φοίτησαν καθόλου στο Γυμνάσιο ή το εγκατέλειψαν πριν το τελειώσουν.
Προσφέρει
• Τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο Γυμνασίου(νόμος 2525/97).
• Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
• Γνώση Αγγλικής γλώσσας.
• Προετοιμασία για την εργασιακή ζωή σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.
Η φοίτηση διαρκεί
Το πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.
Στη Βοιωτία λειτουργεί Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στον Ορχομενό και εκτός έδρας τμήμα στη Θήβα(5ο Γυμνάσιο Θήβας).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle