Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
66

Εκδήλωση γευσιγνωσίας με Στερεολλαδίτικα κρασιά

< 1 λεπτό
24.11.17 • 12:46
#Tags:

Οι οινοπαραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας συμμετέχουν στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Οινοκεντρικά» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, με ώρες λειτουργίας 12:00 - 16:00 για τους επαγγελματίες και 14:00 - 20:00 για τους καταναλωτές. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η ΕΝΟΑΚΕ.

Η υποστήριξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας αλλά και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων της Στερεάς για την ανάπτυξη των προϊόντων της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Κατά την εκδήλωση, επαγγελματίες και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα ιδιαίτερα κρασιά της Στερεάς Ελλάδας με όλα τα χαρακτηριστικά των αμπελώνων της σε συνδυασμό με φαγητό και προϊόντα, κυρίως τοπικής παραγωγής.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle