Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
111

Εκδήλωση τιμής στις γυναίκες από την ΠΕ Βοιωτίας

< 2 λεπτά
07.03.18 • 07:13
#Tags:

Στην αίθουσα του Διοικητηρίου Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες της Βοιωτίας, της Στερεάς Ελλάδας , τις γυναίκες του κόσμου.

ΠΕ Βοιωτίας γυναίκες 2

«Ευχαριστώ τους  γυναικείους συλλόγους : Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς, Ζαγαρά, Ομοσπονδία Βοιωτίας, Ορχομενού, Δαύλειας, Αλιάρτου, Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Βαγίων, Παραλίας Διστόμου, Αράχωβας, Λουτσίου, Θήβας «ΙΣΜΗΝΗ», Θίσβης, Θεσπιέων, Ελλοπίας, Νεοχωρίου,  Άσκρης,  Λεονταρίου, Τανάγρας, Δομβραίνας, Ξηρονομής, και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους και τους εύχομαι από καρδιάς υγεία και επιτυχίες», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας.

ΠΕ Βοιωτιας γυναικες 1

Πε Βοιωτίας γυναίκες 1

 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle