Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
82

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

< 2 λεπτά
30.11.17 • 17:34
#Tags:

Στο πλαίσιο του εορτασμού 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά την Κύριακή 3 Δεκεμβρίου στο Διοικητήριο, με ώρα έναρξης 18:00 εκδήλωση με ομιλία και μουσικοθεατρική παράσταση.

Για την εκδήλωση αυτή εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ο δρόμος χαράχτηκε» - 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

H Κ.Ο. του ΚΚΕ σας καλεί στην πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη στο Διοικητήριο Λιβαδειάς στις 18.00 με ομιλητή τον σ. Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει μουσικο-θεατρική παράσταση.

Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το έπος που ενέπνευσε την εργατική τάξη και τους λαούς σε όλον τον κόσμο. Τη μεγάλη εποποιία που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός ούτε αιώνιος είναι, ούτε ανίκητος. Ότι μπορεί να οικοδομηθεί μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Με κατακτήσεις που διαμορφώνουν μια ζωή ανώτερου επιπέδου, άπιαστο όνειρο για τον καπιταλισμό.

Όλοι αυτοί που πανηγύρισαν την ανατροπή του σοσιαλισμού, είναι αυτοί που σήμερα από τη μια με λύσσα συνεχίζουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία και από την άλλη χτυπάνε όσα λαϊκά δικαιώματα έχουν απομείνει.
Χρησιμοποιείται ο ωμός είτε ο καλυμμένος αντικομμουνισμός, ώστε ο λαός να μη δει την αλήθεια, να μη στρέψει το βλέμμα του στο δρόμο που μπορεί να του δώσει τη διέξοδο από την ανεργία, τη φτώχεια και τους πολέμους.
Ο σοσιαλισμός δεν είναι ουτοπία, είναι ρεαλιστικός και αναγκαίος!
Ουτοπία είναι να λες πως σε ένα άδικο, βάρβαρο σύστημα, όπως το σημερινό, μπορεί να υπάρξει "δίκαιη ανάπτυξη" για όλους.
Στο ερώτημα αν υπάρχουν σήμερα οι δυνατότητες στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι, ο λαός να γευτούν μια ζωή καλύτερη, ανώτερη, απαντάμε κατηγορηματικά: ΝΑΙ
Αυτή η κοινωνία είναι ο σοσιαλισμός! Σε αυτήν ο λαός είναι ο αφέντης της οικονομίας, παράγει για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Η εργατική - λαϊκή διακυβέρνηση είναι το αντίπαλο δέος στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Γι’ αυτήν τη δίκαιη κοινωνία παλεύει το ΚΚΕ
Αυτό που φαίνεται σήμερα ακίνητο, αύριο μπορεί να μεταβληθεί ριζικά.
Αυτό είναι το δίδαγμα της μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917.

Η εργατική τάξη, οι λαοί όλου του κόσμου,
τον 21ο αιώνα να τον κάνουμε τον αιώνα της τελικής νίκης του "νέου" πάνω στο "παλιό".

Να αφήσουμε το δικό μας στίγμα στην Ιστορία.
Να κατακτήσουμε το μέλλον του σοσιαλισμού - κομμουνισμού".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle