Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
97

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς με "Κοινωνία Εμπόρων"

< 2 λεπτά
01.06.17 • 04:12
#Tags:

Στις 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς στην οποία θα συμμετάσχει και πάλι ο συνδυασμός "Κοινωνία Εμπόρων" όπως το γνωστοποίησε με την παρακάτω ανακοίνωση.

 

"Συνεχίζουμε οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο

Συμμετέχοντας στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Τον Ιούνιο του 2014 μια ομάδα εμπόρων αποφάσισε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για το μέλλον του εμπορίου, και το όραμα για μια καλύτερη τοπική αγορά να τις καταθέσει προς ψήφιση ώστε να εκλεγεί στην διοίκηση διοικώντας και υπηρετώντας στο σύνολό του τον Εμπορικό κόσμο. Πιστεύουμε ότι οι αρχές και τα πιστεύω μας υλοποιήθηκαν στο έπακρο.

Καταφέραμε ο Εμπορικός Σύλλογος να ξαναβγεί στο προσκήνιο, να συνεργαστεί με περιφέρεια ,δημοτική αρχή και επιμελητήριο για την προώθηση των ιδεών της.

Να δημιουργήσουμε μια τράπεζα αίματος, να υλοποιήσουμε προγράμματα επιμόρφωσης συναδέλφων με ανταποδοτικά οφέλη για το ταμείο μας.

Να επιλύσουμε το πρόβλημα με της δανειακές υποχρεώσεις του συλλόγου μας προς την Τράπεζα Πειραιώς.

Διεκδικήσαμε και καταφέραμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και οι αποφάσεις του Δ.Σ. να υλοποιούνται με ποσοστό μεγαλύτερο του 95% σε θέματα ωραρίου, συμμέτοχη σε εκδηλώσεις, δυναμικές κινητοποιήσεις και παρουσίες σε θέματα της καθημερινότητες.

Πρωτοστατήσαμε σε περιφερειακό επίπεδο στην υλοποίηση επί 3 έτη της Λευκής Νύχτας με τεράστια οφέλη στην επισκεψιμότητα της πόλης μας και στις εισπράξεις των επιχειρήσεων μας.

Τέλος η καθημερινή μας παρουσία στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας υπήρξε πρωταγωνιστική σε καίρια ζητήματα δηλώνοντας παρών και καταθέτοντας προτάσεις όπως το προσφυγικό που δημιουργούσε ανασφάλεια σε όλους μας.

Ως Δ.Σ. υπηρετήσαμε την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη βρισκόμενοι στο πλευρό των συναδέλφων και των συμπολιτών .

Διοικήσαμε με βασικό άξονα την εσωστρέφεια πάντα διεκδικώντας το καλύτερο και δίχως πότε να μνημονεύουμε τυχών λάθη και παραλήψεις προηγούμενων διοικήσεων.

Κλείνοντας πάντα θα διοικούμε με εσωστρέφεια, με διαφάνεια, υπηρετώντας το σύνολο των εμπόρων.

Συνάδελφοι,  ως συνδυασμός συνεχίσουμε να ζητάμε την στήριξη σας προς τον Εμπορικό Σύλλογο συμμετέχοντας στις εκλογές τις 8 Ιουνίου 2017 , και σας καλούμε να μας τιμήσετε με την συμμετοχή και την ψήφο σας.  Σας ευχαριστούμε".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle