Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
195

Εκλογές στην Α.Ε. Ορχομενού. Ποιοι ενδιαφέρονται να τη σώσουν

< 2 λεπτά
06.06.17 • 06:55
#Tags:

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να βγάλει την ομάδα από την βαθιά κρίση που έχει περιέλθει εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ασώπιχου www.asopichos.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ)  με τίτλο "Με τις εκλογές στην Α.Ε. Ορχομενού έρχεται και η σωτηρία της" από τον Μάιο, στο οποίο αναφέραμε οτι υπάρχει το ενδιαφέρον από τρεις οικονομικούς παράγοντες της Λιβαδειάς αλλά δεν είχαμε αποκαλύψει τα ονόματά τους καθώς ήταν σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις.

Φαίνεται ότι οι συνθήκες ωρίμασαν και καλείται πλέον η...τρόικα που αποτελείται από τρεις συνονόματους Δημήτρηδες, Δημήτρης Μπούρας (επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καφετέριας DELANO), Δημήτρης Μουρίκης (υπεύθυνος DELANO) και Δημήτρης Λαμπρόπουλος (ΚΤΕΛ Λιβαδειάς) να υλοποιήσει όλα αυτά που εδώ και καιρό διαδίδονται.

Στις 11 Ιουνίου λοιπόν θα φανεί αν η Α.Ε. Ορχομενού θα γυρίσει σελίδα ή θα παραμείνει στο τέλμα. Ίδωμεν.

ΑΕΟ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle