Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
126

Εκλογές 2015. Κ Παναγόπουλος (ALCO), μεγαλώνει η διαφορά

< 2 λεπτά
19.01.15 • 19:22
#Tags:

Κ Παναγόπουλος (ALCO) Μεγαλώνει η διαφορά

ΠαναγοπουλοςΣταθερό προβάδισμα έχει κατακτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ψαλίδα της διαφοράς μεγαλώνει σιγά-σιγά ενώ η διαφορά με την ΝΔ φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από ότι καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. 

Σε προεκλογική περίοδο οι δημοσκοπήσεις είναι καθημερινά στη πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αλλά την καλύτερη εικόνα έχουν οι επιστήμονες που είναι πίσω από αυτές.

Ο Κώστας Παναγόπουλος διευθύνων σύμβουλος της ALCO βιώνει "από μέσα" την πρόθεση ψήφου και αναλύει κάθε δεδομένο στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και τις καλύτερης πρόβλεψης.

Πολύ φειδωλός στις δηλώσεις του, ωστόσο δέχτηκε να μας πει λίγα λόγια για τις επερχόμενες εκλογές. Εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγγίξει την αυτοδυναμία κάτω από προϋποθέσεις όμως όπως τονίζει. Αυτό το στηρίζει στην ροή ψηφοφόρων προς το κόμμα της Κουμουνδούρου που είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή προς την ΝΔ.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που επισημαίνει ο κ Παναγόπουλος είναι το τρίτο κόμμα. Παρά του ότι καταγράφεται στις μετρήσεις ένα προβάδισμα στο «Ποτάμι» θεωρεί ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις να είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Αυτό, όπως μας λεει ο έμπειρος αναλυτής, διαπιστώνεται από μια άρνηση των ψηφοφόρων της ΧΑ να εκδηλωθούν όπως έκαναν σε παλιότερες μετρήσεις.

Καθοριστικό ρόλο πάντως όπως επισήμανε ο κ Παναγόπουλος θα παίξουν οι αναποφάσιστοι οι οποίοι συνήθως εκδηλώνονται τελευταία στιγμή. Τόνισε πάντως ότι θα είναι μια εκλογική αναμέτρηση θρίλερ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle