Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
99

Εκπαιδευτική Αποστολή στη Γερμανία από το Επιμελητήριο Βοιωτίας

< 1 λεπτό
04.01.17 • 19:36
#Tags:

Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + 2016, διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Γερμανία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο "Νέα Υλικά και Τεχνικές Δόμησης για εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων" .

Η εκπαιδευτική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία Βερολίνο), με δύο ροές, το χρονικό διάστημα από 8 έως 21 Μαρτίου 2017 και το χρονικό διάστημα, από 10 έως 23 Μαρτίου 2017 (14 ημέρες, 13 διανυκτερεύσεις).

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 24 (12 άτομα, ανά ροή) επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του κλάδου δόμησης της τοπικής μας οικονομίας, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, οικοδόμοι, αλουμινοκατασκευαστές, μονωτές κτλ.

Στόχος του σχεδίου είναι η ανάπτυξη των τοπικών κατασκευαστικών επιχειρήσεων με την υιοθέτηση πρακτικών πράσινης δόμησης στους επαγγελματικούς αλλά και στους οικιακούς χώρους, η οποία αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά οφέλη, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την 9η Ιανουαρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle