Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
86

Εκπαιδευτικός με... μακρύ χέρι

< 2 λεπτά
12.11.15 • 15:49
#Tags:

Εκπαιδευτικός με... μακρύ χέρι 

Συνελήφθη χθες στη Στυλίδα 42χρονη εκπαιδευτικός η οποία είχε διαπράξει συνολικά 17 κλοπές σε σχολείο της Στυλίδας.

Μετά από καταγγελίες για κλοπές χρηματικών ποσών σε εκπαιδευτικούς σε σχολείο της περιοχής, Γυναίκες κλέφτεςαστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα των (20) ευρώ που έδωσαν στους παραπάνω ενώ παράλληλα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση το χώρο του σχολείου.

Η 42χρονη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, από την υπάλληλο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δεκαεπτά (17) περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες η 42χρονη είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2014, με τη λεία που να έχει αποκομίσει να ανέρχεται στα (1.070) ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της 42χρονης και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle