Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
354

Εκστρατεία αιμοδοσίας από τον ΑΚΟΛ

< 1 λεπτό
26.03.20 • 15:20
#Tags:

Για μια πράξη αλτρουϊσμού μας καλεί ο ΑΚΟΛ με σημερινή ανακοίνωσή του, προσφέροντας αίμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και άλλων περιστατικών που χρειάζονται συνάνθρωποί μας.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, μετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας λόγω του κορωναιού, απευθύνει πρόσκληση και παρακαλεί τα μέλη του Ομίλου, καθώς και των φίλων του, που έχουν τη δυνατότητα, να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια προσφέροντας αίμα, για τις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους, ότι, το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Λιβαδειάς, έχει μεταφερθεί και λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Φίλωνος 32-34 Λιβαδειά).
Ελπίζουμε να ξεπεραστεί σύντομα το πρόβλημα και να επιστρέψουμε όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Γι’ αυτό ας τηρήσουμε με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που μας προτείνουν οι επίσημοι φορείς της Χώρας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle