Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
80

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς: Ευχαριστίες για την Λευκή Νύχτα

< 2 λεπτά
31.10.16 • 16:12
#Tags:

Τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς για την "κοσμοσυρροή" που υπήρξε στην πόλη στις 29 Οκτωβρίου με την ευακαιρία της διοργάνωσης της "Λευκής Νύχτας".

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

"Φίλες και Φίλοι,

Η βραδιά της 29 Οκτώβριου κατοχύρωσε την θεσμική πλέον ύπαρξη της Λευκής Νύχτας. Είναι νωπή, στα μάτια και στο μυαλό μας ,η κοσμοσυρροή που υπήρξε στην πόλη μας. Αν μπορούσε σε ένα χαρτί να αποτυπωθεί η εικόνα της μαγικής αυτής βραδιάς θα ισοδυναμούσε με χιλιάδες λέξεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους που μας στήριξαν ,άλλους ηθικά και άλλους οικονομικά, θεσμικούς κοινωνικούς εταίρους, χορηγούς, φίλους και πολίτες της απλής καθημερινότητας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για το επιχειρείν, προσφέροντας καθημερινά το καλύτερο δυνατό προϊόν και επιστρέφοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο καταναλωτικό κοινό. Έτσι λοιπόν η τουριστική ανάπτυξη, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η προβολή της επιχειρηματικότητας αποτελεί πρωταρχική δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κλείνοντας, θα στηρίξουμε με θέρμη οποιαδήποτε πρωτοβουλία προάγει τις προαναφερθείσες δράσεις και θεωρήστε δεδομένο ότι η περίοδος χάριτος από εμάς για οποιονδήποτε φρενάρει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στέκεται τροχοπέδη στην ανάπτυξη έλαβε τέλος.

Σας ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε
για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle