Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
125

Εναλλακτική ενέργεια σε αθλητικούς χώρους

< 2 λεπτά
24.08.15 • 16:13
#Tags:

Εναλλακτική ενέργεια σε αθλητικούς χώρους

Στο πλαίσιο της πολιτικής για την ενεργειακή αναβάθμιση κοστοβόρων αθλητικών εγκαταστάσεων, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, διεξήχθη ευρεία σύσκεψη στη Γ.Γ.Α. με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.). Το «παρών» στη σύσκεψη Αιολική ενεργειαέδωσαν εκπρόσωποι του Ο.Α.Κ.Α., του Σ.Ε.Φ. και του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ από πλευράς Κ.Α.Π.Ε. ο πρόεδρός του Βασίλης Τσολακίδης με συνεργάτες του.

Και τα τρία αθλητικά συγκροτήματα έχουν επιλεγεί από την αθλητική ηγεσία ώστε να αποτελέσουν πρότυπα αθλητικά κέντρα ενεργειακής αυτοτέλειας, εφαρμογής Α.Π.Ε. και περιβαλλοντικής εξέλιξης.

Ενδεικτικά, το μεν Ο.Α.Κ.Α. από το 2010 έχει άδεια παραγωγής ενέργειας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) έως 2 MW, γεγονός που είχε παραβλεφθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, το Σ.Ε.Φ. δεν διαθέτει καν σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Οι δε αθλητικές εγκαταστάσεις, συνολικά, του Δήμου Ιωαννίνων λόγω των γεωφυσικών και κλιματικών συνθηκών χρήζουν ειδικής αντίστοιχης προσέγγισης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle