Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
127

Ενημέρωση ΑΙΧΜΕΑ για τις δηλώσεις των αγροτών

< 2 λεπτά
26.06.15 • 06:58
#Tags:

Ημερίδα ΑΙΧΜΕΑ για τις δηλώσεις των αγροτών

Ενημερωτική ημερίδα για το νέο φορολογικό καθεστώς το 2015 εν όψει της κατάρτισης και κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων των αγροτών αλλά και την κατανομή των δικαιωμάτων στους κτηνοτρόφους βάση της νέας ΚΑΠ  διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΜΕΑΣ.

Ημερίδα ΑΙΧΜΕΑΟι συμμετέχοντες αγρότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επαρκώς από εξειδικευμένους ομιλητές για τις τρέχουσες εξελίξεις  ώστε να καταθέσουν ορθές φορολογικές δηλώσεις προσβλέποντας στη δίκαιη φορολόγησή τους για το τρέχον έτος αλλά κυρίως κτηνοτρόφοι, Δήμοι, συνεταιρισμοί και περιφέρεια να συντονίσουν τις ενέργειές τους προκειμένου να πιέσουν αρμοδίως ώστε να αλλάξει η ΚΥΑ που θα στερήσει μέχρι το 2019 δικαιώματα στους κτηνοτρόφους της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

« Η περιφέρεια μας παρά την ορθολογική διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων στους κτηνοτρόφους της περιοχής πάντα ήταν χαμένη στην κατανομή δικαιωμάτων. Η συγκεκριμένη ΚΥΑ έρχεται να ενισχύσει την αδικία σε βάρος των κτηνοτρόφων μας οπότε είναι μία χρυσή ευκαιρία από κοινού να την αποτρέψουμε» τόνισε για το θέμα ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΙΧΜΕΑΣ Γιώργος Ανέστης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle