Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
264

Ενθουσίασαν οι "Σύγχρονοι Θηβαίοι Μελωδοί" σε Αθήνα και Θήβα

< 3 λεπτά
08.12.16 • 07:18
#Tags:

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση από το φιλόμουσο κοινό, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Σύγχρονοι Θηβαίοι Μελωδοί» σε Αθήνα και Θήβα.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών, και παρουσίασε σε αυτήν σημαντικούς ιεροψάλτες που κατάγονται από την πόλη και επαρχία Θηβών και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια, συμμετείχαν ως μονωδοί ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, ο Άρχων Υμνωδός της Μ.Χ.Ε. κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου, και οι ιεροψάλτες κ. Κυριάκος Αδάμ, Λεωνίδας Δούκας, Κωνσταντίνος Λέκκας, Κωνσταντίνος Μωραΐτης και Ιωάννης Χρήστου. Τους μονωδούς πλαισίωσε η χορωδία του Συλλόγου.

Στην Αθήνα η εκδήλωσε έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στον Ι.Ν. %ce%b8%ce%b7%ce%b2%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b1Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, όπου προϊσταμενεύει ο π. Ειρηναίος Νάκος. Την εκδήλωση άνοιξε ο π. Ειρηναίος και εν συνεχεία μίλησε ο γραμματεύς του Συλλόγου κ. Ιωάννης Θανάσου. Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμ. π. Νικόδημος Καβαρνός, ο οποίος και κατέκλεισε την εκδήλωση. Παρέστησαν ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Φώτιος Γιαννακάκης, ο Άρχων Μαΐστωρ της Μ.Χ.Ε. κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου, ο Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου Αθηνών κ. Γεώργιος Δεμελής, και πολλοί άλλοι.

Την επομένη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα η ίδια εκδήλωση στον Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων Θηβών. Την εκδήλωση άνοιξε ο προϊστάμενος του Ναού π. Δανιήλ Στέφας και εν συνεχεία ομίλησε ο ταμίας του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Θεοδοσίου. Στην εκδήλωση των Θηβών παρουσιάστηκε επίσης και %ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%b2%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%8eη παιδική χορωδία Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Προέδρου και Χοράρχου μας κ. Αντωνίου Τσαρουχά, η οποία και εντυπωσίασε. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο οποίος και κατέκλεισε την εκδήλωση. Παρέστη επίσης και απηύθυνε χαιρετισμό ο Εξοχώτατος Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου.%ce%b8%ce%b7%ce%b2%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b5%cf%82

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle