Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
102

Εννιά μετάλλια στο "Evia Cup" από τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς

< 3 λεπτά
09.12.19 • 14:07
#Tags:

Την επισφράγιση μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς ήρθε να ολοκληρώσει η συμμετοχή των αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣ Λιβαδειάς και στον 1ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ‘EVIA CUP’ στην πόλη της Χαλκίδας.
Με 9 μετάλλια, 1 χρυσό , 2 αργυρά , 6 χάλκινα και πολλές θέσεις στην προνομιούχα οχτάδα οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς πραγματοποίησαν μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση αποδεικνύοντας την πολύ καλή και μεθοδευμένη δουλειά τους.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κορασίδων Α επιπέδου η αθλήτρια Έφη Κοσμίδη  κατέκτησε την 1η θέση στην μπάλα , την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 4η θέση στο σχοινάκι. Η αθλήτρια Παναγιώτα Καλογρηά ήταν 3η στο στεφάνι ,  5η στις κορίνες και 6η στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία Νεανίδων δεύτερης χρονιάς η αθλήτρια Κατερίνα Κορογιάννου  κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινάκι, η Καλομοίρα Καρόκη ήταν  4η στις κορίνες και η Μαριάννα Ταμπάκη 3η στο σχοινάκι και 3η επίσης στην κορδέλα.
Στην κατηγορία Νεανίδων πρώτης χρονιάς η αθλήτρια Κων/να Γαλανάκου κατέκτησε την 4η θέση στο σχοινάκι και 5η στις κορίνες, η Μαρία Σφήκα  ήταν 5η στο σχοινάκι και 7η στις κορίνες και η Κατερίνα Αρβανίτη 8η στο σχοινάκι και 6η στην μπάλα.
Στην κατηγορία Γυναικών η αθλήτρια Αποστολία Νάση κατέκτησε την 2η θέση στην κορδέλα , την 3η στο στεφάνι και στο σύνθετο ατομικό ενώ πήρε και την την 4η θέση στις κορίνες.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους για μια ακόμη πιο επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά του 2020!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle