Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
87

Εντός των ημερών πληρωμές για τους βαμβακοπαραγωγούς

< 1 λεπτό
04.04.16 • 10:15
#Tags:

Η πληρωμή της συνδεδεμένης στο Βαμβάκι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου.

Οι αγρότες μας βρίσκονται σε αναμονή όλο αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να š‘¡”™¤£‘υπάρχει εκνευρισμός ο οποίος όμως φαίνεται σε πρώτη φάση να... εξαντλείται τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που διανύουμε. 

Ηδη οι υποχρεώσεις των παραγωγών "τρέχουν" για την καλλιέργεια των χωραφιών και οι οικονομικές υποχρεώσεις τους φτάνουν στο απροχώρητο οπότε η πληρωμή θα τους  ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό.

Μετά την καταβολή της συνδεδεμένης αναμένεται µέχρι τις 20 του µήνα η πληρωµή, της β’ δόσης της ενιαίας ενίσχυσης και κατόπιν του πρασινίσµατος, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο να πιστωθούν ακόµα και τη Μεγάλη Εβδοµάδα.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle