Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
104

Εξαρση της βίας στον Ορχομενό. Απροστάτευτοι δηλώνουν οι κάτοικοι

< 2 λεπτά
21.04.18 • 08:05
#Tags:

Ανάστατος ο Ορχομενός μετά το τελευταίο κρούσμα από άγριο κατοίκου και την έξαρση βίας τον τελευταίο καιρό με θύματα αθώους και ανυποψίαστους πολίτες.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν "άγνωστοι" σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε Ορχομένιος τον κατέβασαν με τη βία τον ξυλοκόπησαν βάναυσα και τον εγκατέλειψαν ψάχνοντας προφανώς να του πάρουν οτι πολύτιμο είχε.

Ο άτυχος 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου και νοσηλεύεται.

Πριν λίγες ημέρες πάλι με σκοπό την ληστεία μαχαιρώθηκε ηλικιωμένος στον Ορχομενό ενώ στην Καρυά "μπούκαραν" σε σπίτι και ξυλοκόπησε τον νεαρό γιό της οικογένειας.

Δυστυχώς τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και η αγανάκτηση των κατοίκων έχει φτάσει στα ύψη, το ποτήρι ξεχειλίζει, κάποιες κινήσεις ανακούφισης δεν φαίνονται στον ορίζοντα αφού εδώ και πολύ καιρό κάτοικοι αλλά και κυρίως αρχές παρακολουθούν τα γεγονότα ως θεατές.

Φοβία έχει επισκιάσει την ιστορική πόλη, οι αγροτικές εργασίες είναι σε έξαρση αυτή την εποχή και το ερώτημα που ακούς σε κάθε γωνιά είναι "τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την κατάσταση;"

Ξυλοδαρμος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle