Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
89

Εξαρχος: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

< 2 λεπτά
30.01.18 • 09:29
#Tags:

Ο άτυχος 49χρονος είχε πάει να μαζέψει ξύλα με τη γυναίκα του, όταν δέχθηκε τα πυρά από κυνηγετικό όπλο...

Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό ατυχήματος εν ώρα κυνηγιού σημειώθηκε στη Φθιώτιδα, με θύμα έναν 49χρονο που δέχτηκε πυροβολισμούς στην πλάτη και τα πόδια από κυνηγετικό όπλο.

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/1) και ενώ είχε σουρουπώσει στις 18:45’ στο χωριό Έξαρχος της Αταλάντης.

Ένα ζευγάρι Αλβανών βρισκόταν στο δάσος για να μαζέψει ξύλα, όταν ο άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς από όπλο κυνηγού. Η σύζυγός του βλέποντας τον αιμόφυρτο, ειδοποίησε άμεσα συγγενικό τους πρόσωπο και εκείνος τον μετέφερε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς. Μάλιστα η κατάσταση του ήταν αρκετά σοβαρή και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου ο 49χρονος νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 32χρονος κάτοικος του χωριού, ο οποίος είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Μάλιστα, μετά το ατυχές συμβάν, φέρεται να είχε εμφανισθεί στο καφενείο και εμφανώς αναστατωμένος, να είχε μεταφέρει τους φόβους του ότι είχε πυροβολήσει κατά λάθος άνθρωπο. Στη συνέχεια εξαφανίσθηκε για να παρουσιαστεί ο ίδιος σήμερα και στο πλαίσιο του Αυτοφώρου να παραδοθεί.

Με τη σε βάρος του δικογραφία ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle