Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
109

«Εξοικονομώ κατ΄Οίκον»: Από πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

< 1 λεπτό
19.08.19 • 20:30
#Tags:

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες ανά ομάδα περιφερειών και θα καλύψει το σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικότερα, οι ημερομηνίες για την έναρξη υποβολής δηλώσεων διαμορφώνονται ως εξής:

Από 19 Σεπτεμβρίου 2019: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων,  Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης

Από 16 Σεπτεμβρίου 2019:  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας:

Από 23 Σεπτεμβρίου 2019: Αττικής, Νοτίου Αιγαίου:

Το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων θα κυμανθεί στα 241 εκατ. ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις -συνυπολογίζοντας τη συνεισφορά των ιδιοκτητών- θα φτάσουν τα 400 εκατ. ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle