Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
205

|

Εξόρμηση ενημέρωσης της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στον Ορχομενό

< 1 λεπτό
13.05.19 • 05:46
#Tags:

Επίσκεψη στα καταστήματα του Ορχομενού πραγματοποίησαν μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ορχομενού, Γιώργο  Σκόπα.

Μέσα από τις επαφές ο κ  Σκόπας ανέδειξε τις διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όπως η κατάργηση τροφείων και ανταποδοτικών τελών, τα αντιπλημμυρικά έργα, η αντισεισμική θωράκιση των σχολείων κ.α. και σημείωσε ότι κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους πρέπει να γίνει η καθημερινότητά τους.

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει:

«Οι συζητήσεις που έγιναν, ιδιαίτερα με τους νέους αυτοαπασχολούμενους, ανέδειξαν τα μεγάλα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρέμποροι της πόλης από τις πολιτικές των μνημονίων που ακολουθήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τις κυβερνήσεις , του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και του πρώην ΠΑΣΟΚ νυν ΚΙΝΑΛ αλλά και του Δήμου Ορχομενού που λειτούργησε σαν το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας στην φορομπηχτική πολιτική, με αύξηση των τελών και των φόρων, με καμία πρόβλεψη μέτρων, έστω λιγοστής ανακούφισης στους εργαζόμενους, στους αγρότες στα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle