Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
131

Εξ Αποστάσεως Υποτροφίες, Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση

< 2 λεπτά
29.09.15 • 19:51
#Tags:

Εξ Αποστάσεως Υποτροφίες, Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα εξ αποστάσεως στη Δημόσια Διοίκηση και  Υποτροφίες παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Το Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα εξειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, παρέχεται μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε λειτουργούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε άτομα που σκοπεύουν να απασχοληθούν στον τομέα αυτό (Δημόσια Υπηρεσία, Ημι-Πανεπιστημιο Λευκωσιαςκρατικοί Οργανισμοί, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιοι Οργανισμοί και Φορείς).

Στο πλαίσιο μιας Πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης που διεξάγεται αυτή την περίοδο για το εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση, το πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αποφασίσει να δώσει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν αριθμό υποτροφιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το Γραφείο Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο τηλέφωνο 801 100 2345 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις stamou.m@unic.ac.cy, troubeta.s@unic.ac.cy και charilaou.a@unic.ac.cy, όπου θα μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Θα δοθούν συνολικά 10 υποτροφίες για 50% μείωση στο συνολικό κόστος των διδάκτρων. Η προθεσμία για υποβολή αίτησης είναι 7 Οκτωβρίου 2015.

Δημόσια Διοίκηση (MPA, 3 εξάμηνα) - Εξ Αποστάσεως,

Γλώσσα διδασκαλίας: Εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά, Τρόπος φοίτησης: Πλήρης/Μερική, Δίδακτρα: 5.859 ευρώ για όλο το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα αυτό είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ και μέχρι σήμερα έχουν φοιτήσει κοντά δεκάδες στελέχη της ευρύτερης Δημόσιας Διοίκησης της Ελλάδας, από όλους τους κλάδους, από όλη την χώρα. 

Το πρόγραμμα αυτό είναι εξ αποστάσεως, η διδασκαλία γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και οι εξετάσεις γίνονται σε εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μηνιαίες ή τριμηνιαίες δόσεις, ή όπως αλλιώς συμφωνηθεί μετά από συνεννόηση με το Λογιστήριο του Πανεπιστημίου.

Η επικοινωνία με τους διδάσκοντες γίνεται με διάφορους τρόπους (π.χ. μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του προγράμματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κ.ά.) με άμεση ανταπόκριση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας: www.unic.ac.cy

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle