Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
100

Εορτασμός "Ημέρας τιμής Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ."

< 1 λεπτό
08.06.17 • 15:22
#Tags:

Στις 11 Ιουνίου 2017, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, στις έδρες των Νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί επίσημη δοξολογία και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, στους κάτωθι Ιερούς Ναούς:

• Λαμία, Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ώρα 10:00.

• Χαλκίδα, Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, ώρα 10:00.

• Καρπενήσι, Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας, ώρα 10:10.

• Άμφισσα, Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ώρα 10:00.

• Λιβαδειά, Μητροπολιτικός Ιερός Ναός τα Εισόδια της Θεοτόκου, ώρα 10:30.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και ενώσεων, συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle