Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
215

Επίσκεψη γνωριμίας της Διοικήτριας του Νοσοκομείου στη Δήμαρχο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
29.07.16 • 17:13
#Tags:

Την Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς, η κ. Ευμορφία Βαλλά με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της ως Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Ελισάβετ Γεωργαντά.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων πρόκειται να επισκεφθεί άμεσα το Γ.Ν. Λιβαδειάς για να ενημερωθεί αναλυτικά για τα θέματα του νοσοκομείου.

Η Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκαν καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Διοικήτριας και τόνισαν ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στη διοίκηση και στους εργαζομένους του Νοσοκομείου και θα στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο ενέργειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους πολίτες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle