Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
103

Επίσκεψη στη Λιβαδειά του ΓΓΑ Τζ Συναδινού για το κλειστό

< 3 λεπτά
04.06.15 • 16:04
#Tags:

Επίσκεψη στη Λιβαδειά του ΓΓΑ Τζ Συναδινού για το κλειστό

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Τζούλιο Συναδινός επισκέφθηκε σήμερα τη Λιβαδειά όπου είχε συνάντηση με DSCN0718[2]την Δήμαρχο Γιώτα Πούλου με την οποία συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητας του και συγκεκριμένα για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Ο ΓΓΑ συνδύασε την επίσκεψή του για το κλειστό του Ορχομενού με την επίσκεψη στη Λιβαδειά και ιδιαίτερα μετά από αίτημα της Δημάρχου που του είχε κοινοποιήσει σχετικά με ελλείψεις του κλειστού γυμναστηρίου.

«Το φλέγον θέμα του κλειστού της Λιβαδειάς αυτή τη στιγμή είναι DSCN0725[1]η πυροπροστασία και θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επισκευής ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τον χειμώνα που θα ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα αλλά και για την προετοιμασία αθλητών και αθλητριών των σωματείων της πόλης αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος» τόνισε η Δήμαρχος.
«Το κόστος ανέρχεται στις 102.000 € ενώ έχουν αλλάξει οι διαδικασίες για την πυροπροστασία από την Πυροσβεστική. Πρέπει να εξασφαλίσουμε DSCN0723[1]την νομιμότητα, ολοκλήρωσε η κα Πούλου.

«Έχουμε ιεραρχήσει τις ανάγκες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά από συνάντηση με την Δήμαρχο και θα χορηγήσουμε ένα ποσό για το 2015 ενώ τα υπόλοιπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του 2016

Ήρθαμε για να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση, θα δούμε την μελέτη σας και στη συνέχεια οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα συνεργαστούν γα την επίλυση των προβλημάτων» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ . Συναδινός.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη-αυτοψία στους χώρους του κλειστού αλλά και στο κολυμβητήριο στην Κρύα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle