Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
167

Επίσκεψη της Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς σε οικοτροφεία

< 1 λεπτό
28.12.16 • 06:39
#Tags:

Επίσκεψη στα οικοτροφεία Αίας και Δίας στη Λιβαδειά, πραγματοποίησαν η Πρόεδρος της ΔΗΜ-Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς Λένα Παπαγεωργίου και τα μέλη Νάνσυ Λύτρα, Μαρία Ξενούλη – Πάτρα, Μαρία Παπαλουκά, Σεραφείμ Μωραϊτης, Κώστας Καρβούνης, Γιάννης Καγιάς και Νίκος Μπελεσάκος, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. 

Στη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν με τους εργαζόμενους θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των κοινωνικών αυτών δομών, προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ πρόσφεραν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης στους τροφίμους. 

Τα μέλη της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς συνεχάρησαν τους υπευθύνους για το εξαιρετικής κοινωνικής αξίας έργο που προσφέρουν και αποχαιρέτησαν τους τροφίμους με θερμές ευχές για καλή χρονιά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle