Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
110

Επίσκεψη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
18.11.16 • 17:21
#Tags:

Αντιπροσωπεία μελών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκε χθές τη Λιβαδειά στην προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους 21 απασχολούμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) που θα διαχειριστούν το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia”.

Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση των απασχολουμένων σχετικά με τους κανόνες της συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών για την υλοποίηση του προγράμματος και την αναφορά των στόχων που έχουν τεθεί από τις δύο πλευρές και πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2016.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας έδωσαν συμβουλευτικές/κατευθυντήριες οδηγίες σε όλη την ομάδα της ΚΕΔΗΛ, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία μικρή εκπαίδευση σε συγκεκριμένες ειδικότητες.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αθανάσιος Αλεστάς και η Αντιπρόεδρος , κ. Κοσμίδη – Περλεπέ Πανωραία.

Το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia” υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένων Εθνών και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle