Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
62

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Στ Ελλάδας στην Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας

< 2 λεπτά
12.03.18 • 18:10
#Tags:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας κα   Φανή Παπαθωμά,  πραγματοποίησε ο  νέος  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Στερεάς Ελλάδας, ο Υποστράτηγος  Μιλτιάδης Πουρσανίδης  , συνοδευόμενος από τον Αστυνικικό Δ/ντή Βοιωτίας , Μιχάλη Τσάτση.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Π. Ε. Βοιωτίας

« Από την δική μας πλευρά παρουσιάσαμε το  προφίλ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.    Αναφερθήκαμε στην άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό  Δ/ντή Βοιωτίας, κ Μιχάλη Τσάτση και όλο το υπηρεσιακό δυναμικό , το οποίο είναι πάντα παρόν στη  διαχείριση κρίσεων που έχουν να κάνουν με τις χιονοπτώσεις και τις πλημμύρες.
Όσον αφορά  τη θερινή περίοδο , ενημερώσαμε  τον Υποστράτηγο για τις αντιπυρικές ζώνες προστασίας , στις οποίες έχουμε διανοίξει στο 90% της Βοιωτίας.
Συζητήσαμε τη σήμανση του οδικού μας δικτύου και την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων, έτσι όπως είναι καθορισμένη από τη σχετική  νομοθεσία.
Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα των Ρομά , ειδικά της  περιοχής  της Θήβας  και γενικότερα θέματα ασφάλειας των πολιτών του Νομού.
Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Δ/ντή Βοιωτίας ,κ Τσάτση Μιχάλη για την άψογη συνεργασία και εύχομαι στον νέο  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Στερεάς Ελλάδας κ. Πουρσανίδη Μιλτιάδη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα.
Η συνεργασία μαζί του θεωρείται δεδομένη» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle