Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
79

Επίσκεψη του Ν. Θηβαίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

< 1 λεπτό
21.12.18 • 10:18
#Tags:

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού επισκέφτηκε ο βουλευτής Ν. Θηβαίος, όπου συναντήθηκε με τον νέο Δ/ντή, κ. Χονδρό, στελέχη και εργαζόμενους της ΕΤΑΔ. Ενημερώθηκε για τις νέες εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, το πρόγραμμα λειτουργίας αλλά και τις προοπτικές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί φέτος με αυτεπιστασία της ΕΤΑΔ και, όπως τονίστηκε από όλους, είναι απαραίτητος ο καλύτερος δυνατός συντονισμός της ΕΤΑΔ, των στελεχών της στο Θηβαίος Χιονοδρομικό 1ΧΚΠ, της Περιφέρειας, της Τροχαίας και του Δήμου. Οι καλές προοπτικές με τις οποίες ξεκινά φέτος τη λειτουργία του το ΧΚΠ αποτελούν και ένα στοίχημα για τη συνέχεια ώστε ο Παρνασσός να αναπτύξει στο μέγιστο τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει στον τομέα του τουρισμού αλλά και στην αθλητική χιονοδρομία.

Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι στη διάθεση των στελεχών της ΕΤΑΔ και της αυτοδιοίκησης αλλά και των επαγγελματικών φορέων της περιοχής ώστε να υλοποιηθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι που έχουν τεθεί για την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle