Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
93

Επεσαν πάνω σε αστυνομικό ενώ πλήρωναν με πλαστά στο Παρόρι

< 2 λεπτά
02.10.17 • 17:17
#Tags:

Εκτός υπηρεσίας ήταν αστυνομικός  Τμήματος Λιβαδειάς ο οποίος συνέλαβε  το μεσημέρι του Σαββάτου (30/09) στο Παρόρι Βοιωτίας, ένα ζευγάρι 45 και 51 χρονών που επιχείρησε να πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα.

Συγκεκριμένα η 45χρονη, πήγα σε κατάστημα να αγοράσει φαγώσιμα και επιχείρησε να πληρώσει με ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50€.

Η ενέργεια της 45χρονης έγινε αντιληπτή τόσο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και από τον αστυνομικό ψώνιζε στο εν λόγω κατάστημα ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει την ίδια, αλλά και τον 51χρονο συνεργό της, που την περίμενε στο ΙΧ έξω από το κατάστημα.

Στο αυτικίνητο εντοπίστηκε φάκελος, που περιείχε 16 επιπλέον χαρτονομίσματα των 50€ και 36 χαρτονομίσματα των 20€ επίσης πλαστά.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα απάτης, παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και άλλα αδικήματα.

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μετέβησαν άμεσα στο σημείο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου (ανδρικά και γυναικεία αρώματα), καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Επίσης κατασχέθηκαν από την κατοχή τους το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, όπως και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το 51χρονου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle