Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
133

Επιστολή του π Δημάρχου κ Κ Ξηρογιάννη, με πολλά μηνύματα και αποδέκτες

< 5 λεπτά
15.01.15 • 19:32
#Tags:

Από τον πρώην Δήμαρχο Ορχομενίων Κώστα Ξηρογιάννη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Νέα Εποχή" λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή-κείμενο που θα καταθέσει όπως ενημερώνει τον Ασώπιχο, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

ΠΡΟΣ: Ιστοσελίδα ''asopichos''

Aγαπητέ ''asopiche''
Με προσοχή παρακολουθώ την εξαιρετικά ενήμερη και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σας ιδιαίτερα για τα Δημοτικά μας τεκταινόμενα και βέβαια μεταξύ άλλων οι αναφορές για το εγκαταλελειμμένο κλειστό γυμναστήριο, περιμένοντας και αριθμώντας τις μέρες για μία απάντηση.

Για να μην έχετε ψευδαισθήσεις περιμένοντας απάντηση σας διαβιβάζω, φυσικά για δημοσίευση, το κείμενο που θα καταθέσω στη συνεδρίαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

νεα Εποχή ξηρογ''κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
έχουμε ακούσει επανειλημμένα από τον κ Δήμαρχο να μας μιλάει για συναίνεση, συνεργασία για το καλό του τόπου και όλα αυτά τα βαρύγδουπα που κατά καιρούς μας επαναλαμβάνει. Βέβαια από εμάς τους παλιούς δεν πρόκειται να ξεγελαστεί κανένας για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις του, όσο αφορά δε εσάς τους νέους είναι καθαρά θέμα χρόνου να το αντιληφθείτε.
Τώρα τι με έπιασε και τα λέω όλα αυτά, θα το διαπιστώσετε παρακάτω.

Καμία απάντηση.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συνεχίσω τις αναφορές πιστεύω να έγινα κατανοητός και πιστευτός για το πως εννοεί (ο κ. Δήμαρχος) τη συναίνεση και τη συνεργασία, ο άνθρωπος απλά θέλει συμμετοχή χωρίς αντίρρηση, χωρίς άποψη συνεργάτες μόνο να συμφωνούμε με τις αποφάσεις και τους στόχους του, λυπάμαι δεν θα του κάνουμε τη χάρη.

Το ερώτημα όμως είναι πως αντιδρά κανείς.

Η δική μου πρώτη αντίδραση, για τη συνέχεια θα δούμε, είναι και απευθύνομαι κυρίως σε σένα κ. Νταβαλούμη, γιατί εσύ κάνεις τον κόπο και μου τηλεφωνείς και ζητάς τη σύμφωνη γνώμη για θέματα επείγοντα, να πάρουμε αποφάσεις χωρίς τις τυπικές διαδικασίες. Μέχρι τώρα συμφωνούσα χωρίς καμία αντίρρηση αποδεικνύοντας τις καλές μου προθέσεις, όμως δυστυχώς οι καλές αυτές προθέσεις παρεξηγήθηκαν.

Ως πρώτη λοιπόν αντίδραση η ''φάμπρικα'' αυτή τέλος ακόμη και ο κόσμος να καίγεται γι'αυτό το θέμα να μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο, οι συνεδριάσεις των οργάνων θα γίνονται στο εξής όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.
Είναι μια μίνιμουμ πρώτη αντίδραση για τη συνέχεια βλέπουμε.

Υπάρχει όμως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, τρόπος να ανατραπεί αυτή συμπεριφορά, κι΄αυτό μπορεί να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά από εσάς και κάνω έκκληση στις δημοκρατικές σας αρχές, σταματήστε και προσπαθήστε να ανατρέψετε αυτές τις συμπεριφορές όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για όλους μας, κυρίως όμως για τους πολίτες μας.''

Λυπάμαι αγαπητέ ''asopiche'' όπως αντιλαμβάνεσαι, θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά.

Ορχομενός, 15-1-2015
με τιμή Κ. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle