Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
144

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δόθηκε η εκκίνηση από τον ΓΓΑ για την επισκευή του κλειστού Ορχομενού

< 4 λεπτά
04.06.15 • 15:05
#Tags:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δόθηκε η εκκίνηση από τον ΓΓΑ για την επισκευή του κλειστού Ορχομενού 

«Ντροπή, τι είναι αυτό; Δεν μιλάμε για γήπεδο δεν υπάρχει εδώ γήπεδο εδώ είναι αχούρι! Είναι προσβολή για τον τόπο, για τον αθλητισμό για την νεολαία μας!»

DSCN0707[1]Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιο Συναδινού όταν αντίκρισε το κλειστό γήπεδο του Ορχομενού στην σημερινή του επίσκεψη. (Δείτε πιο κάτω σημερινές εικόνες)

«Δεν ήρθαμε εδώ χωρίς λόγο. Ήρθαμε επί τόπου για να ξεκινήσουμε! Σηματοδοτούμε την εκκίνηση για τις διαδικασίες ώστε να προχωρήσει το έργο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι από συνεργάτες συντοπίτες σας και προχωράμε».

Ο ΓΓΑ συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, μετά από μεσολαβήσεις και την ενημέρωσή του από Ορχομένιους που βρίσκονται στο περιβάλλον του, επισκέφθηκε σήμερα (Πέμπτη 4 Ιουνίου) την πόλη του Ορχομενού για να διαπιστώσει ο ίδιος από κοντά την κατάσταση του γηπέδου.

«Με έχει ενημερώσει ο... συντοπίτης σας (σ.σ. φίλοςDSCN0711[1] του) εμπεριστατωμένα και με φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα. Όμως η κατάσταση που επικρατεί είναι αποκαρδιωτική.

Έχουμε την θέληση να βοηθήσουμε, μέσα από μια νέα πολιτική για τους αθλητικούς χώρους και το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με χωροταξικό σχεδιασμό που αφορά όλη την Ελλάδα. Θέλουμε σε όλη τη χώρα να υπάρχουν αθλητικά έργα που καλύπτουν τις ανάγκες για άθληση όλων. Το πρόγραμμα αυτό είναι της τάξης των 10 εκατ €.

Είναι ντροπή σε μια χώρα που έχει διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες να έχει αθλητικές εγκαταστάσεις σε τέτοια χάλια. Αυτή η εικόνα που βλέπουμε εδώ δεν τιμά τη χώρα μας.

Είμαστε εδώ σήμερα για να μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε αυτό το χώρο και να λειτουργήσει ως χώρος αθλητικής ανάπτυξης.

Για το λόγο αυτό έχουμε φέρει σε επαφή τις τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ και του Δήμου θα συνεργαστούν, θα καταγράψουν τις ανάγκες, και θα προχωρήσουμε στη βάση μελέτης που έχει κατατεθεί και την έχουμε αξιολογήσει.

Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι σωστό και ολοκληρωμένο και όχι κάτι πρόχειρο. Υπάρχει ένας προϋπολογισμός της τάξης των 150.000€ για να γίνουν τα βασικά και αν χρειαστεί θα προσθέσουμε και κάποιο ποσό επί πλέον, ώστε πραγματικά να γίνει ένα ολοκληρωμένο έργο.

Ένα αρχικό ποσό θα μπει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ώστε να ξεκινήσουν κάποιες εργασίες (δημοπρασίες κλπ) μέσα στο 2015 και το υπόλοιπο ποσό για τις άλλες διαδικασίες θα ενταχθούν και θα γίνουν το 2016» κατέληξε σε δήλωσή του ο κ Συναδινός.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος 

DSCN0709[1]DSCN0712[1]DSCN0708[1]DSCN0707[1]

DSCN0705[1]DSCN0704[1]

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle