Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
143

Επιτυχίες αθλητών Αναγ Λιβαδειάς, συγχαρητήρια Δήμου

< 1 λεπτό
21.03.17 • 19:18
#Tags:

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους προς τους αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου “Αναγέννηση Λιβαδειάς”, οι οποίοι απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton U15 – U19 που διεξήχθη στο Λαύριο (18-19 Μαρτίου 2017).

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους προπονητές των παιδιών, καθώς και στον Αθλητικό Σύλλογο “Αναγέννηση Λιβαδειάς” που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και καταφέρνουν να πετυχαίνουν σημαντικά αποτελέσματα στις διοργανώσεις που συμμετέχουν, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle