Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
116

Επιτυχίες στο Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
19.06.18 • 17:10
#Tags:

Διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U11 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών την Κυριακή 17 Ιουνίου είχαν αθλητές της ομάδας Αναγέννηση Λιβαδειάς.

Για τις επιτυχίες αυτές η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής Σωτήρης Καρβούνης εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά στους αθλητές Γιώργο Σακελλαρίου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και Νικηφόρο Μπεινά  για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ευχόμαστε η πορεία και οι διακρίσεις τους να είναι ανάλογες των προσπαθειών που έχουν καταβάλει και να συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle