Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
149

Επιτυχίες του ΑΚΟΛ σε αγώνες δρόμου

< 3 λεπτά
08.05.19 • 06:28
#Tags:

Αθλητές και αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς αγωνίστηκαν στον αγώνα δρόμου "Ασπρη Πολιτεία" και σε αγώνα ορεινού δρόμου στη Ρουμανία.

Στην Παραλία Διστόμου (Ασπρα Σπίτια) στις 5 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας 10χλμ με την επωνυμία "Ασπρη Πολιτεία" όπου ο Κώστας Ζήνδρος και η Σοφία Λούλου τερμάτισαν στην 1η θέση.

Επίσης ο Τάσος Καραγιάννης πήρε την 4η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στη στην ηλικιακή του κατηγορία. Στον αγώνα τερμάτισαν επίσης και οι Μανώλης Φραγκούλης και Σταύρος Τσόκανος.

4 5

Και στη Ρουμανία

Στις 4 Μαϊου 2019, στην κοιλάδα  MOIECIU DE SWS, στην περιοχή Καρπαθίων της Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ένα από τους πιο δημοφιλείς αγώνες βουνού, με την ονομασία SALOMON ECO RUN, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από είκοσι τέσσερις (24) χώρες.

Σ’ αυτόν τον αγώνα μετείχε και δεκατετραμελής ελληνική αποστολή, με την ομάδα του κορυφαίου έλληνα αθλητή αγώνων βουνού, του Λειβαδίτη Γιώργου Διαλεκτού, εκ των οποίων οι πέντε (5) έτρεξαν την απόσταση των 42 χλμ. και οι εννέα (9) την απόσταση των 14,5 χλμ.

Με τα χρώματα του  Ομίλου μας, αγωνίστηκαν ο Σπύρος Σιαμπάνης, ο οποίος στα 14,5 χλμ. με χρόνο 1 ώρα και 10 λεπτά, όπου μετείχαν συνολικά χίλιοι πενήντα (1.050) αθλητές, τερμάτισε στην 21η θέση.

Στην απόσταση των 42 χλμ. αγωνίστηκε και ο Χρήστος Πολατσίδης, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με χρόνο 7 ώρες και 24 λεπτά.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας του Γώργους Διαλεκτού, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με ικανοποιητικούς χρόνους, με καλύτερη επίδοση 1 ώρα και 2 λεπτά, στα 14,5 χλμ., που έκανε ο ίδιος, τερματίζοντας στην 6η θέση, συναγωνιζόμενους με κορυφαίους αθλητές.

Αξιοσημείωτη είναι και η επιτυχία της Γιούλης Ράπτη, με καταγωγή από την Αντίκυρα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της ηλικιακής της κατηγορίας και την 15η θέση γενικής, στα 14,5 χλμ.

4a 3a 2a 1a

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle