Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
283

Επιτυχίες του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο "Irini Cup"

< 4 λεπτά
29.05.18 • 08:25
#Tags:

 Με σημαντικές διακρίσεις , θέσεις στο βάθρο και στις οχτάδες όλων των οργάνων από όλες τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘IRINI CUP’ στη Χαλκίδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για όλες τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’IRINI CUP’’που διοργάνωσε με επίσης μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος Α.Σ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ στην όμορφη πόλη της Χαλκίδος.

Στην κατηγορία των νεανίδων η αθλήτριά μας Νάση Αποστολία κατέκτησε την 3η θέση στην κορδέλα και στην μπάλα,την 4η θέση στις κορίνες και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό,αποχαιρετώντας μετά από τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, συγκινήσεις, χαρές αλλά και λύπες την κατηγορία των νεανίδων και πηγαίνοντας στην κατηγορία των γυναικών όπου της ευχόμαστε να έχει μόνο χαρές και σημαντικές για το μέλλον της επιτυχίες.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων 1ης χρονιάς η αθλήτρια Ζουρνή Αγάπη κατέκτησε την 2η θέση στην μπάλα και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων 2ης χρονιάς η αθλήτρια Καλογρηά Παναγιώτα κατέκτησε την 2η θέση στο στεφάνι, την 3η θέση στο ελεύθερο και την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και η αθλήτρια Κοσμίδη Έφη την 2η θέση στο σχοινάκι,την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 5η θέση στο ελεύθερο.

Στην κατηγορία των κορασίδων 1ης χρονιάς η αθλήτρια Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινάκι,την 4η θέση στο στεφάνι,την 5η θέση στις κορίνες και την 5η  θέση στο σύνθετο ατομικό. Η αθλήτρια Αρβανίτη Κατερίνα κατέκτησε την 5η θέση στην μπάλα και την 7η θέση στο στεφάνι. Η αθλήτρια Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 7η θέση στο σχοινάκι.

Στην κατηγορία των κορασίδων 2ης χρονιάς η αθλήτρια Ταμπάκη Μαριάννα κατέκτησε την 2η θέση στην μπάλα, την 3η θέση στις κορίνες,την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 8η θέση στο σχοινάκι. Η αθλήτρια Κορογιάννου Κατερίνα κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινάκι και την 6η θέση στην μπάλα. Η αθλήτρια Καρόκη Καλομοίρα κατέκτησε την 4η θέση στο στεφάνι,την 6η θέση στο σχοινάκι και την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Αξίζει να σημειωθεί και η εξαιρετική εμφάνιση 11 αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος του ΓΑΣ Λιβαδειάς οι οποίες στο τέλος της διοργάνωσης παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο ομαδικό πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής στα πλαίσια του γκαλά της διοργάνωσης, καθώς και ο χορός όλων των αθλητριών που συμμετείχαν στον αγώνα στους ρυθμούς του ‘’Ζορμπά’’.

ΓΑΣ Λιβαδειας 1 ΓΑΣ Λιβαδειας 2 ΓΑΣ Λιβαδειας 3 ΓΑΣ Λιβαδειας 4 ΓΑΣ Λιβαδειας 5 ΓΑΣ Λιβαδειας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle