Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
80

Επιτυχημένη η 1η Ελικώνια πεζοπορική συνάντηση

< 2 λεπτά
15.09.16 • 17:15
#Tags:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Ελικώνια Ορειβατική Πεζοπορική Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 10 – 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τροφώνια 2016, επιτυγχάνοντας τους στόχους της που ήταν αφενός η πεζοπορική και ορειβατική γνωριμία με το βουνό των Μουσών και αφετέρου η προβολή της φυσικής ομορφιάς και της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης της περιοχής.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, εκκινώντας από διαφορετικό σημείο και εξερευνώντας άλλες διαδρομές, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του βουνού και των χωριών του.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν οι χορηγοί: Επιμελητήριο Βοιωτίας, ΔΕΠΟΔΑΛ Α.Ε. ΟΤΑ, Σωληνουργία Κορίνθου, ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, Κελάρια Παρνασσού Α.Ε., Super Market Γαλαξίας, Ψωμί και Ελιά, Μανώλης Τσεσμετζής, Κρεοπωλείο Μίχας, Αποστόλου Χρήστος, Στουραΐτης Άγγελος, ΚΟΙΝΣΕΠ “Έρκυνα”, Τεντόραμα τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο αρχικό μας κάλεσμα και βοήθησαν ο καθένας με τις δυνάμεις του στην επιτυχή έκβαση του διημέρου. Ειδικά τους συλλόγους : Α.Κ.Ο.Λ., Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς “Το Γαϊτανάκι”, Χορευτικός & Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς, Σύλλογος απανταχού Παροριτών “Άγιοι Θεόδωροι”, Σύλλογος Πελοποννησίων Βοιωτίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βλασίου “Πανοπεύς”, Μορφωτικός Σύλλογος Λαφυστίου, Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας “Εννέα Μούσες”, Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου και Δελφική Αμφικτυωνία.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εθελοντές, που ακούραστα προσέφεραν τη βοήθεια τους, ώστε να γίνουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στις δύσκολες συνθήκες του βουνού.

Τέλος ειδική μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχαν δέκα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Βοιωτίας, οι οποίοι κάλυψαν υγειονομικά και με την παροχή υγειονομικού – ορειβατικού εξοπλισμού τις διαδρομές και την κατασκήνωση μεριμνώντας, έτσι ώστε όλες οι δράσεις να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια. Η συμβολή τους και η προθυμία τους ήταν, όπως πάντα, καθοριστική.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle