Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
146

Επιχείρηση καθαριότητας στον Ορχομενό

< 2 λεπτά
07.10.19 • 11:26
#Tags:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδίου, που έχει εκπονήσει ο δήμος Ορχομενού για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.
Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου και το σύνολο των εργαζομένων έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διευθέτησης χειμάρρων, καθαρισμού ρεμάτων και αυλακιών απορροής σε όλο το δήμο με στόχο τη θωράκιση οικισμών και πολιτών τους χειμερινούς μήνες.
Επιπλέον, συνεχίζεται ο καθαρισμός των αγωγών ομβρίων υδάτων και των φρεατίων στην έδρα και τα χωριά του δήμου σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία.
Παράλληλα εμφανή είναι τα πρώτα αποτελέσματα της εικόνας που παρουσιάζουν οι πλατείες και οι χώροι πρασίνου σε διάφορα σημεία του δήμου,  ενώ σταδιακά ολοκληρώνεται από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, ο καλλωπισμός  των τριών εισόδων της έδρας του Δήμου.
Καθαρισμος Ορχο 1 2 Η τεχνική υπηρεσία έχει ολοκληρώσει τους απαραίτητους ελέγχους στις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις και αναμένεται να ξεκινήσει η αντικατάσταση των οργάνων που κρίθηκαν ακατάλληλα ενώ ξηλώνονται οι  παιδικές χαρές που λειτουργούσαν στο παρελθόν ώστε να δρομολογηθεί με γρήγορες διαδικασίες η κατασκευή των νέων.
Η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη με αφορμή στη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κλιματική κρίση δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό γι αυτό το σύνολο των υπηρεσιών και των εργαζομένων στο δήμο μάχονται για τη θωράκιση όλων εν όψει του χειμώνα.
Η πρώτη δράση εθελοντισμού που υλοποιήσαμε ήταν από τα παιδιά για τα παιδιά και επιμένουμε στην ίδια κατεύθυνση. Δημοπρατούμε την πρώτη παιδική χαρά στον Ορχομενό και σχεδιάζουμε αντίστοιχο έργο για το σύνολο  του δήμου.
Ελέγχουμε τις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις και αντικαθιστούμε χαλασμένα όργανα. Καθαρίζουμε πλατείες, χώρους πρασίνου και εισόδους πόλεων.
Στην προσπάθειά μας θέλουμε την έμπρακτη συμπαράσταση όλων των δημοτών μας.
Συνεχίζουμε».
Καθαρισμος Ορχο 3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle