Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
150

Εταιρεία έκλεισε το δρόμο προς τον κόλπο της Νούσας στη Θίσβη!

< 2 λεπτά
08.09.15 • 08:52
#Tags:

Εταιρεία έκλεισε το δρόμο προς τον κόλπο της Νούσας στη Θίσβη!

Η Εταιρεία Διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης προχώρησε σε μια αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια κλείνοντας τον δρόμο που οδηγεί στον κόλπο της Νούσας στη Θίσβη.

Λα Ε Φώτο καταγγελία κλειστος δρόμοςΤα παραπάνω καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας με ανακοίνωσή της που εξέδωσε και αναφέρει τα εξής: 

«Η “Λαϊκή Ενότητα” Βοιωτίας καταγγέλλει τις εντελώς παράνομες ενέργειες της εταιρείας “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΙΣΒΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. ΑΕ)” η οποία απαγορεύει αυθαίρετα και παράνομα στους πολίτες την χρήση της κοινόχρηστης οδού που οδηγεί στον κόλπο της Νούσας.

Η “Λαϊκή Ενότητα” Βοιωτίας συμπαραστέκεται στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής της Θίσβης, οι οποίοι με μαζική Λαϊκή Συνέλευση στις 19/8/2015 αποφάσισαν ομόφωνα να αντισταθούν με κινητοποιήσεις και με κάθε νόμιμο τρόπο ενάντια σε αυτές τις πρακτικές της εταιρείας.

Τονίζεται πως η χρήση της οδού, του αιγιαλού και της παραλίας αποτελούν συνταγματικά και αναφαίρετα δικαιώματα όλων των πολιτών και φυσικά και των κατοίκων της Θίσβης.

Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα και να διασφαλίσουν τη μόνιμη, ελεύθερη διέλευση των πολιτών στην οδό που οδηγεί στο κόλπο της Νούσας».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle